Beşir Atalay'dan Başbuğ açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İlker Başbuğ'un tutuklanması ile ilgili hükümet kanadından ilk açıklama yapan isim oldu. Atalay konuşmasında önemli vurgular var!

Hükümet kanadından Beşir Atalay bir TV kanalında İlker Başbuğ ile ilgili ilk kez konuştu. Atalay 'Bizim beklentimiz adaletin adaletli olması. Biz o dosyada ne olduğunu bilmiyoruz. İçeriğe ilişkin bir bilgimiz yok. Bizim değerli bir arkadaşımızdı, beraber çalıştık. Neticede bir iddianame açıklanacak ve ortaya çıkacak. Yanlışı kimin yaptığının bir önemi yok... Yanlış varsa yanlıştır...' dedi.

Atalay uzun tutukluluk süreleri ile ilgili olarak sorulan soruya 'Yargıyla ilgili bir takım sorunlar var. Bunu sadece bizler değil herkes söylüyor... Bu sıkıntıların çözülmesi için çalışılıyor. Çalışmayı Adalet Bakanlığı yürütüyor. Yargının yükünü hafifletmemiz lazım... Toplum vicdanını rahatsız eden görüntüler çıktı. tutuklamalar ve serbest bırakılmalarla ilgili... " dedi.

Politika Haberleri

GÜNEYDEN GELEN KONYA'YA GİRMEYECEK
YURT DIŞINDAN 714 SUÇLU İADE EDİLDİ
Milli Elektrikli Trende Seri Üretim Başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Newsweek'e Küresel Diplomasi Mesajları
Hazar Denizi'nde 12 asker şehit oldu: Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı