Beşiktaş'ta motosiklet kazası: 2 yaralı

Kazada motosiklet sürücüsüyle birlikte yolculuk ettiği kişi yaralandı

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş’ta meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı.

Vişnezade Mahallesi Dolmabahçe Caddesi’nde, Beşiktaş istikametinden Karaköy istikametine doğru seyir halindeki Batuhan Özkan’ın kullandığı 34 KC 6699 plakalı motosiklet Dolmabahçe Caddesi’nde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı.

Kaldırıma çarpan motosikletin sürücüsü Batuhan Özkan ve birlikte yolculuk ettiği Salim Ekinci kaldırıma savruldu. Kazanın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

112 Acil Servis ekipleri tarafından müdahaleleri olay yerinde yapılan Özkan ve Ekinci Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza nedeniyle bir süre duran trafik, hasarlı aracın kaldırılmasının ardından normale döndü.


Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü