Beşiktaş’ta facianın eşiğinden dönüldü: Yokuş aşağı kayan otomobil eve daldı

Beşiktaş'ta yokuş yukarı çıkarken sürücüsünün kontrolden çıkan otomobil, geri geri kayarak bir binaya çarptı.

Beşiktaş'ta yokuş yukarı çıkarken sürücüsünün kontrolden çıkan otomobil, geri geri kayarak bir binaya çarptı. Otomobil binanın giriş katındaki eve dalarken, ölen yaralanan olmadığı kazada faciadan dönüldü.

Kaza, Beşiktaş Ihlamur Dere Caddesi Tabakçı Hüseyin Sokak'ta saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özlem Kurtoğlu hakimiyetindeki 34 HV 8491 plakalı otomobil, yokuş yukarı çıktığı esnada henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Daha sonra geri geri yokuş aşağı kayan otomobil sokak üzerindeki binaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle giriş katta bulunan evin salon kısmının camı ve duvarı bina içeriye çöktü.

Evde kimsenin olmaması faciayı önledi

Otomobilin bir kısmı solana girerken, içeride kimsenin olmaması facianın önüne geçti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlatırken kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Otomobil çekici ve vatandaşların yardımıyla evden çıkarıldı. Daha sonra çekiciye yüklenen otomobil olay yerinden kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda kamyon altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti
Sürüden ayrılan keçileri kurt kapmadan jandarma buldu
Demir Çubuklu Magandalar Yaşlı Adamı Ölüme Terk Etti!
İstanbul’da 1 Mayıs Alarmı: Taksim ve Beşiktaş’ta Kritik Saatler
İnegöl'de 5 Yıllık "Baba" İntikamı: Hastaneden Acı Haber Geldi!