Beşiktaş’ta duvarı çöken binada köpekle arama

Beşiktaş Kuruçeşme Mahallesi, Arnavutköy Caddesi üzerinde tadilat halindeki 3 katlı binanın duvarında kısmi çökme meydana geldi.

Beşiktaş Kuruçeşme Mahallesi, Arnavutköy Caddesi üzerinde tadilat halindeki 3 katlı binanın duvarında kısmi çökme meydana geldi. Bir kişinin göçük altında kaldığı belirtilen olayda, itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürürken olay yerine AFAD ekipleri de intikal etti. Çöken binanın olduğu alanda hassas burunlu köpek arama yapıyor.

Öte yandan olayı gördüğünü ifade eden Ersan Ömür isimli vatandaş, biz burada teknelerin önünde otururken birden gürültü çıktı. Buraya geldik işçilerden birisinin yaralandığını gördük. Bir tanesi de taşların arasından çıktı. Daha sonra ortalık karıştı birden ses gelmeye başladı enkazdan. Orada canlı olduğunu içeride bir kişi olduğunu işçilerin başındaki adam bize söyledi. Bir kişi aşağıda da o kim dedik "mimar dediler'. Daha sonra ekipler arandı onlar çalışmaya başladı. İçeride bir kişi duruyor. Toz bulutu oluştu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BİRİ BIÇAKTAN BİRİ TOKATTAN
Ekrem İmamoğlu, hakkında bir soruşturma daha
Isparta-Konya Yolunda Karavan ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
Denize açılan balıkçı kayboldu: Tekne geldi, kendisi yok
CHP Otobüsü Şoförü İçin 13 Yıl Hapis İstemi