Beşiktaş'ta Club Brugge maçı hazırlıkları

Sosa ve Hutchinson antrenmana katılmadı

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Belçika'nın Club Brugge takımıyla oynayacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular kondisyon ve taktik çalışmalar yaptı.

Antrenmana, tedavilerine devam edilen Jose Sosa ve Atiba Hutchinson ile bireysel çalışan Alexander Milosevic, Tomas Sivok ve İsmail Köybaşı katılmadı. Çalışmayı, kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi de izledi.

Beşiktaş, 12 Mart Perşembe günü oynayacağı Club Brugge maçı için yarın sabah özel uçakla Belçika'ya gidecek.

Siyah-beyazlılar, son çalışmasını TSİ 19.00'da maçın oynanacağı Jan Breydel Stadı'nda yapacak. Teknik direktör Slaven Bilic, antrenman öncesi TSİ 18.30'da karşılaşmayla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması