Beşiktaş'ta Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları

- Antrenmanın bir kısmında takımla çalışan Oğuzhan Özyakup, daha sonra bireysel programına devam etti


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Akhisar Belediyespor'a konuk olacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma koşuları, top kontrolü ve istasyon çalışmalarıyla başladığı belirtildi. Ardından 5'e 2 top kapma ve dar alanda kontrol pas çalışması yapan futbolcuların, idmanı yarı sahada taktik ağırlıklı oynanan çift kale maçla tamamladığı bildirildi.

Antrenmanın bir kısmında takımla çalışan Oğuzhan Özyakup'un, ardından bireysel programına devam ettiği kaydedildi.

Beşiktaş hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve özel uçakla İzmir'e oradan da kara yolu ile Manisa'ya giderek kampa girecek.

AA

Spor Haberleri

BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te
Trendyol Süper Lig’de 15. hafta maçları
Kazımcan’ın gözüne çakmak atan taraftar yakalandı