Beşiktaş’ta ahşap binanın duvarı çöktü, bir kişi enkaz altında kaldı

Beşiktaş Kuruçeşme'de tarihi bir binanın duvarı, restorasyon çalışmaları sırasında çöktü.

Beşiktaş Kuruçeşme'de tarihi bir binanın duvarı, restorasyon çalışmaları sırasında çöktü. Enkaz altında kalan restorasyon çalışmasında çalışan stajyeri kurtarmak için çalışma başlatıldı.

Olay, Kuruçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 3 katlı tarihi bir binanın restorasyonu sırasında duvarda çökme meydana geldi. Olayda restorasyon çalışmalarında yer alan 22 yaşındaki stajyer duvarın altında kaldı. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Göçük altında kalan genci kurtarmak için çalışmalar devam ederken, polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ÇUMRA'DA TIR DEHŞETİ
Ankara’da çocukları dilendiren 11 şüpheli yakalandı
Otelin deposunda 13 bin litre sahte şampanya ele geçirildi
İki ilçe abluka altına alındı: Polis kuş uçurtmadı
17 yaşındaki gencin öldüğü olayda motosikletin gasp edildiği ortaya çıktı