Beşiktaş taraftarı lösemili Buse'yi sevindiren hediye

Hatay'da lösemi hastası 9 yaşındaki Buse'ye tutkunu olduğu Beşiktaş takımının teknik direktörü Şenol Güneş ve oyuncularının imzalarının bulunduğu forma hediye edildi

HATAY (AA) - Hatay'ın Dörtyol ilçesinde taraftarı olduğu Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş ve oyuncularının imzalarının bulunduğu forma hediye edilen 9 yaşındaki Buse Kaba, büyük sevinç yaşadı.

Yaklaşık 10 ay önce "Akut lenfoblastik lösemi" teşhisi konan Buse Kaba, kısa süre önce kendisini ziyarete gelen Dörtyol Beşiktaş Taraftarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Karabulut'tan, teknik direktör Şenol Güneş'in de imzasının olduğu Beşiktaş forması istedi.

Küçük Buse'nin bu isteği üzerine dernek başkanı Karabulut, Beşiktaş yönetimiyle irtibata geçti.

Kulüp yönetimince, Şenol Güneş ve futbolcularının imzası bulunan forma derneğe ulaştırıldı.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Türk Kızılayı Dörtyol Şube Başkanı Yavuz Kağan Ateş ve Dörtyol Beşiktaş Taraftarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Karabulut, Karakese Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ettiği Buse'ye formayı hediye etti.

Büyük mutluluk yaşayan lösemi hastası çocuk, Şenol Güneş'e teşekkür ederek tüm takıma başarı diledi.

Dörtyol Belediye Başkanı Toksoy, mutlu bir olaya vesile olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beşiktaş yönetimine teşekkür etti.

Buse Kaba için ilçede "Yiğit Dörtyol hayat kurtarmak senin kanında var" sloganıyla kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenmiş, kampanyaya başvurmak isteyen birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturmuştu.

AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü