Beşiktaş, Sivasspor maçı hazırlıklarına devam etti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda DG Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda DG Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Şenol Güneş'in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5'e 2 ile devam eden idman, çift kale taktik maçıyla tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, Sivasspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını, yarın saat 12.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Sivas'a giderek kampa girecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

50 Cent'ten Mayweather'a Sert Sözler: Parası Bitti
Türkiye - İtalya maçının hakemi belli oldu
Milli takım kariyerini noktalayan kaleci Mert Günok’a veda
Türkiye Fransa'ya tek golle yenildi
A Milli Futbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarını tamamladı