Beşiktaş, Partizan maçının hazırlıklarına başladı

- Yeni transfer Alman kaleci Loris Karius, siyah-beyazlılarda ilk antrenmanına çıktı


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Sırbistan'ın Partizan ekibi ile yapacağı play-off turu rövanş maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı, kulüp başkanı Fikret Orman, asbaşkan Umut Güner ve hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun izlediği belirtildi.

Takım halinde sahada yapılan ısınma ve istasyon koşularıyla başlayan antrenmanda, kondisyon ve taktik çalışmaların yapıldığı bildirildi.

Futbolcuların, pas, 5'e 2, dar alanda oyun ve kontrol pas yaptığı idmanın, taktik programın yer aldığı çalışmalar, yarı sahada 3 takım halinde yapılan turnuva maçları ve şut çalışmasıyla sona erdiği aktarıldı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Alman kaleci Loris Karius'un, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktığı kaydedildi.

Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

AA

Spor Haberleri

Kocaelispor sezonu böyle açtı
Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı
Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun fikstür kura çekimi yapıldı
Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!