Beşiktaş Mogaz'da Avrupa heyecanı

- Siyah-beyazlı erkek hentbol takımı, EHF Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ilk maçında yarın Slovakya temsilcisi TATRAN Presov'u ağırlayacak


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı, EHF Şampiyonlar Ligi 2018-2019 sezonundaki ilk maçında yarın Slovakya temsilcisi TATRAN Presov'u konuk edecek.

Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı C Grubu ilk hafta karşılaşması saat 17.30'da başlayacak.

Grupta Beşiktaş Mogaz ve TATRAN Presov'un yanı sıra, Metalurg (Makedonya), Bjerringbro-Silkeborg (Danimarka), Sporting (Portekiz) ve Chekhovskie Medvedi (Rusya) takımları bulunuyor.

EHF Şampiyonlar Ligi'nde A ve B gruplarında sekizer, C ile D gruplarında ise altışar olmak üzere toplam 28 takım mücadele edecek.

AA

Spor Haberleri

Konyaspor'un Kupadaki Rakibi Belli Oldu
Emre Belözoğlu Yeniden Fenerbahçe'de!
Aykut Kocaman beklenirken ters köşe
Galatasaray'da planlı istifa
Italiano dönüşümü durdurdu