Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu maçına hazır

Cenk Tosun takımla çalışırken, sakatlığı süren Hutchinson antrenmana katılmadı

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Mersin İdmanyurdu ile yarın Ankara'da oynayacağı maçın son antrenmanını yaptı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan idmanda sakatlığı geçen Cenk Tosun da takımla çalıştı. Antrenmana, sol adductor tendonunun yapışma yerinde ağrısı olan ve tedavisine başlanan Atiba Hutchinson katılmadı. Tomas Sivok ve Mustafa Pektemek ise bireysel çalıştı.

Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu maçı öncesindeki son idmanda kondisyon ve taktik çalışmalar yaptı. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenmanda siyah-beyazlı oyuncular sonraki bölümde istasyon koşuları gerçekleştirdi. Taktik programın ardından Beşiktaş'ın idmanı çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlı takım, Mersin İdmanyurdu maçı için saat 15.00'te Ankara'ya gidecek. 

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması