Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Karadeniz:

"Kulübe üye olanlarla ilgili şahsım veya divan başkanlık kurulunun uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır"

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, kulübe üye olma konusunda bazı isimleri engellediği yönünde çıkan haberi yalanladı.

Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çarşı taraftar grubundan bazı isimlerin üyelik başvurularının kendisi tarafından engellendiği yönünde bir gazetede çıkan haberle ilgili, "Çarşı grubunun üyelik için yaptığı başvurulara ben engel oluyormuşum diye bir haber çıktı. Tüzüğümüz gereği kulübe üye olanlarla ilgili şahsım veya divan başkanlık kurulunun uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır" diye konuştu.

Kulüp üyeliğiyle ilgili kurulların belli olduğunu ifade eden Karadeniz, "Kulüp üyeliği hepimizin bildiği gibi sicil kurulu ve kulüp genel sekreterliği tarafından yürütülmektedir. Konuyla ilgimiz yoktur" dedi. 

Spor Haberleri

Erzurumspor-Konyaspor maçının saati açıklandı
Konyaspor-Kocaelispor maçının hakemi belli oldu
Devler Ligi Başlamadan Servet Kazandılar! Kasaya Rekor Para Giriyor
KONYASPOR EVİNDE SAHAYA ÇIKIYOR
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi