Beşiktaş Konyaspor'dan çekiniyor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Gaziantep FK müsabakasında forma giyen futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı.

Diğer futbolcuların 5'e 2 top kapmayla başladıkları idman, minyatür kale ve dar alanda oynanan çift kale maçlarla tamamlandı. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri, Ankara’da düzenlendi
86 yıllık kulüpte yeni sezon öncesi dikkat çeken gelişmeler
Alanyaspor’dan Süper Lig için gençlik yatırımı: 2 transfer resmen açıklandı
Kocaelispor sezonu böyle açtı
Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı