Beşiktaş kafilesi Belçika'ya gitti

- Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Adriano kadroda yer almadı


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yarın Belçika temsilcisi Genk ile yapacağı karşılaşma için bu ülkeye gitti.

Öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçakla bu ülkeye hareket eden siyah-beyazlı kafilede, sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Adriano Correia, yer almadı. Sakatlığı süren Gökhan Töre'nin yanı sıra UEFA listesine dahil edilmeyen Atiba Hutchinson ile Güven Yalçın, kafilede bulunmuyor.

Ayrıca, kulüp yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ürkmezgil, Ahmet Kavalcı ve Melih Aydoğdu da takımla Belçika'ya gitti.

Beşiktaş'ın 20 kişilik kadrosunda yer alan oyuncular şunlar:

Tolga Zengin, Loris Karius, Utku Yuvakuran, Pepe, Enzo Roco, Domagoj Vida, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Gary Medel, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Jeremain Lens, Ryan Babel, Ricardo Quaresma, Vagner Love, Cyle Larin, Mustafa Pektemek.


Spor Haberleri

2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı
KUPADA TÜRKİYE KAÇINCI OLDU
Fenerbahçe'nin yenileri Avrupa'da yok
Bursaspor Avrupa kulüplerinin gözdesini kaptı
Ankara'nın yeni yıldız adayı! Van Spor FK'dan Geldi