Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Süper Lig'de oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş, Süper Lig'de oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş, Süper Lig'de M. Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması yapıldı. İdman, oynanan ayak tenisi ile tamamlandı.

Beşiktaş, Süper Lig'de Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın saat 11.30'da basına kapalı yapacağı çalışmayla devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Afyonlu güreşçi Türkiye şampiyonu oldu
Fenerbahçe hocayı gönderdi
Samandıra'da Gece Yarısı İsyanı: Fenerbahçe Taraftarı Tesisleri Kuşattı!
Aslan Pençesi Sonrası Samandıra’da Deprem: Saran ve Yönetimden Sert Karar!
Osimhen'den Fenerbahçe Derbisi Sonrası Olay Sözler: Antrenman Maçtan Daha Zordu