Beşiktaş, Akhisar maçı hazırlıklarına tamamladı

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Akhisarspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, bu karşılaşmanın hazırlıklarına tamamlayarak kampa girdi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Akhisarspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, bu karşılaşmanın hazırlıklarına tamamlayarak kampa girdi.

Spor Toto Süper Lig'e Akhisarspor karşılaşmasıyla başlayacak olan Beşiktaş, bu mücadelenin hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı olarak yapılan çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü. Takım halinde yapılan ısınma ve istasyon çalışmalarının ardından açma-germe hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışma ve 5'e 2 top kapmayla devam etti. İdman, tam sahada yapılan taktik çift kale maçla tamamlandı.

Spor Haberleri

Antalyaspor'a transfer yasağı
Bodrum çıkamadı Gökdeniz Süper Lig'de
Sportif başarı yok, kupa yok borç 28 milyar TL
Mert Hakan Yandaş Müjdesi: Fenerbahçeli Yıldızın Cezasında Dev İndirim!
120 yıllık futbol kulübü kapanmanın eşiğinde