Beş yaşındaki şoför kaza yaptı!

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen kazada faciadan dönüldü.

Edinilen bilgiye göre Hacıseyitali Mahallesi 231 sokakta park halinde duran 42 ZE 812 plakalı Şehmuz A’ya ait otomobile 5 yaşındaki oğlu R. A. oynamak için bindi.

Küçük R. bir anda aracın el frenini indirince araç hareket etmeye başladı. Araç bir süre ilerledikten sonra yolun karşısında bulunan inşaat halindeki binanın çukuruna uçtu.

Araç içerisinde bulunan R. kazayı gören mahalleli tarafından ters dönen araç içerisinden çıkarılarak 112 acil servis ekibine haber verildi.

Olay yerine gelen ekipler küçük R’nin kazadan yaralanmadan kurtulduğunu söyleyince yakınları rahat bir nefes aldılar. Olay yerine gelen polis ekipleri ise R’yi sakinleştirerek bir daha araçlarla oynamaması konusunda nasihatte bulundular.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Gazeteci Ali Çağatay tutuklandı: İBB yöneticisi paylaşımı sonrası cezaevinde
Kocaeli'de özel harekatlı fuhuş operasyonu! Yüzlerini tişörtle kapattılar
Ankara'da 225 gözaltı, 178 tutuklama
Yatırım Vaadiyle 1,5 Milyar Liralık Vurgun İddiası
Bergama'da İş Yerinde Silahlı Saldırı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti