Bergüzar Korel Sürprizi A.B.İ. Dizisini Kurtaramadı

Büyük umutlarla kadroya Bergüzar Korel'i dahil eden A.B.İ. dizisi, beklenen reytinge ulaşamayınca 5. bölümüyle erken final kararı aldı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı "A.B.İ." (Aile Bir İmtihandır) dizisi, yeni sezona kadrosunu güçlendirerek başlamıştı. Afra Saraçoğlu'nun vedasının ardından Bergüzar Korel'in ekibe katılması büyük heyecan yaratsa da bu hamle diziyi reytinglerde yukarılara taşımaya yetmedi.

Yıldız Transferi Beklentiyi Karşılamadı

Bergüzar Korel'in gelişiyle yenilenen hikaye ve güçlü kadro, izleyiciden beklenen karşılığı göremedi. 22 Eylül Salı günü açıklanan reytinglerin ardından ATV ve yapım şirketi OGM Pictures projenin ipini çekti.

Erken Veda Kararı Alındı

Yenilenen kadrosuna rağmen izlenme oranlarında düşüş yaşayan iddialı yapım için final kararı kesinleşti.

5. Bölümle Ekranlara Veda Ediyor

Ekran macerası beklenenden kısa süren A.B.İ. dizisinin, önümüzdeki günlerde yayınlanacak 5. bölümüyle final yaparak yayın hayatını noktalayacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Tarkan, COP31 Türkiye için söyledi: Wake Up
Kazım Koyuncu filminde Cem Yiğit Üzümoğlu değişimi
Yönetmen Ezel Akay ve kardeşinin uyuşturucu testleri pozitif çıktı
Manifest Grubu Soruşturmasında Tolga Akış'a Hapis Talebi
Efsane müzisyen Şebo'yu bırakmıyor