Berfu Cengiz çiftlerde finalde

- Milli tenisçi Berfu Cengiz ve partneri Anna Danilina, Kazakistan'daki turnuvada 3 numaralı seribaşı Rus Yashina-Gasanova ikilisini 2-0 yenerek finale yükseldi


ANKARA (AA) - Milli tenisçi Berfu Cengiz, Kazakistan'da Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından düzenlenen 80 bin dolar ödüllü turnuvada çiftlerde finale kaldı.

Kazakistan'ın başkenti Astana'da düzenlenen organizasyonda, 18 yaşındaki milli tenisçi Berfu Cengiz ve partneri Kazak Anna Danilina, çiftler kategorisinde yarı final maçına çıktı.

Berfu Cengiz ile Anna Danilina, 3 numaralı seribaşı Rus Ekaterina Yashina-Anastasia Gasanova çiftini 6-1 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek finale yükseldi.

Kariyerinde ilk kez 80 bin dolar ödüllü turnuvada finale çıkan milli sporcu, bu turda Özbek Akgül Amanmuradova ve Gürcü Ekaterine Gorgodze ile karşılaşacak.


AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te