Beren-Kenan ilişkisi göründüğü gibi değil

Esin Övet Beren Saat'in aşırı kıskanç olduğunu, kulislerde bu ilişkinin fazla sürmeyeceğinin konuşulduğunu yazdı

 

Habertürk yazarı Esin Övet Beren Saat ve Kenan doğulu çiftinin bilinmeyenlerini yazdı. dışarıya çok mutluyuz imajı çizen ve yakında evlenmeyi planlayan çiftle ilgili anlatılanlar durumun hiç de göründüğü gibi olmadığını gösteriyor. Söylenenlerden hiç tanımadığınız bir Beren Saat görecekesiniz.

İşte Övet'in o yazısı:

Ben çok itibar etmiyorum bu tarz söylemlere, aşağıda okuyacağınız satırlar benim değil insanların söyledikleri. Ama ben de kendi düşüncelerimi yanlarına yorumladım. Ama tabii yorumu size bırakıyorum. Sonuçta bu tarz dedikodular çok fazla çıkar ve bu olabilecek bir durumdur. Ben Kenan'ın Beren ile çok mutlu olduğunu ve evleneceklerini düşünenlerdenim. Çünkü Kenan bunu artık yakınlarına sık sık dile getiriyor. Ama çoğu insan öyle düşünmüyor.

Bakınız neler söyleniyor:

- Beren çok kıskanç her şeyi sorun ediyor. Kenan'ın başının etini yiyor.

- Hiç bir şeyi sevmiyor, beğenmiyor. Hatta öyle ki, Kenan'ın kimseyle görüşmesini istemiyor.

- Davetlerde, partilerde karşılaştıkları insanlarla öpüşmekten nefret ediyor. Kenan'ın hiç kimse ile öpüşmesini sarılmasını istemiyor. (Bu doğru olabilir. Çünkü bir kere yanında Beren varken karşılaştığım Kenan ile soğuk bir merhabalaşma olmuştu. Ben de şaşırdım ama konduramamıştım. Çünkü 18 yıldır tanıştığım ve her karşılaştığım da sarılıp öpüştüğümüz Kenan'ın soğuk tavrı şaşırtmıştı. O an yanımdakiler, "Şaşırma kız istemiyor" demişti)

- Kalabalık sohbet yemek masalarında durup dururken araya giriyor saçma sapan yorumları ile insanları şaşırtıyor.

- Garip bir kahkahası var. Sözün arasına girip tuhaf tuhaf gülüyor.

- Kenan arkadaşlarıyla bir köşede sohbet ediyorsa hemen yanlarına gidip "Neler oluyor bakalım" diye soruyor.

- Beren'in en yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu bir tek onunla rahat görüşüyor. Ve Kenan'ı onun yanında kıskanmıyor.

- Kenan dayanamaz daha fazla. Bugün yarın biter o iş. Kenan'ın hayatı bu değil çünkü.

- Evine, hayatına, her düzenine karışıyor. Mobilya seçimlerine bile "Bu ne ya" tarzında yorumlar yapıyor. Kenan da biraz tuhaflaştı.

Magazin Haberleri

Hamur işi yiyerek zayıf kalıyor! Çağla Şıkel'in 6 ayda birlik kahvaltı tabağı
Kanbolat Görkem Arslan Hayatını Kaybetti
Multipl Skleroz yüzünden mi düştü?
Herkes İşi Gücü Bıraktı: Eşref Rüya Son Bölüm Fragmanı ve Gündemi
Game of Thrones yıldızı Maisie Williams, İtalya tatilinden paylaşımlarla gündemde