Berat Kandili'ne doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:"Berat Kandili yapılan tövbe ve duaların kabul olduğu, kulların her türlü işlerinin, hayır ve sevapların yüce Allah'a arz olunduğu mübarek bir gecedir"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaaslan, mesajında, rahmet ve bereket ayı ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Beratın kurtuluş, af ve arınma anlamına geldiğine dikkati çeken Karaaslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Berat Kandili yapılan tövbe ve duaların kabul olduğu, kulların her türlü işlerinin, hayır ve sevapların yüce Allah'a arz olunduğu mübarek bir gecedir. Kendimize, ailemize, akrabalarımıza, vatanımıza, ülkemize, Müslümanlara, tüm insanlığa ve bizi yaradan Rabbimize karşı sorumluluğumuzu gözden geçirme, hayırlı işlerimiz için şükür, dünya ve ahiretimiz için de dua ve yakarış gecesidir. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Berat Kandili'ni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim."


AA

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!