Berat Kandili

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, mesaj yayımladı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akyürek, mesajında, rahmet, bereket, af ve mağfiret ayı olan, on bir ayın sultanı ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Berat Kandili'nin, günahlardan arınmayı, Allah'ın mağfiretine ulaşmayı ifade ettiğini aktaran Akyürek, şöyle devam etti:

"Berat Kandili, duaların kabul edildiği bereketli zaman dilimlerinden biridir. Böyle önemli gün ve geceler, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşandığı anlardır. Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir. Berat Kandili'nin tüm dünyada barışın, kardeşliğin, sevginin, saygının hakim olmasına vesile olmasını diliyor; Konyalıların, ülkemizin ve İslam aleminin mübarek gecesini tebrik ediyorum."

AA

Gündem Haberleri

EZBER BOZAN BESİCİLİK
SEDAŞ’a Jeneratör Şoku: 65 Saatlik Kesintinin Faturası Kesildi!
Bakımevinde Yaşlı Hastaya Şiddet ve Tükürme Skandalı!
İhale Sistematiği Çöktü: İBB İştirakine Dev Operasyon
O Paylaşım Başına İş Açtı! CHP’li Meclis Üyesi Kadir Dalgıç Tutuklandı