Bera Otel yaşlıları yalnız bırakmadı

Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılar, Yaşlılar Haftası’nda Bera Otel ailesi tarafından yalnız bırakılmadı.

Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılar, Yaşlılar Haftası’nda Bera Otel ailesi tarafından yalnız bırakılmadı. Bera Otel Operasyon Müdürü, satış temsilcileri ve Konya Huzurevi Müdürü Mustafa Gürbüz tarafından, 18–24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle,19 Mart Pazartesi günü Bera Otel Sadabad Restaurant’ta şefkat ve sevginin bir arada olduğu bir yemek düzenlendi.


Gürbüz düzenlenen yemekte yaptığı konuşmasında, her geçen gün değişik sorunlarla karşılaşan yaşlılarımızın unutulmamasını ve gereken önemin sadece bu haftada değil her zaman verilmesi gerektiğini belirtti.


Bera Otel Operasyon Müdürü ve satış temsilcileri ise toplumumuzun yaşlılara karşı daha da bilinçlenmesi ve onlara daha güzel imkanlar sunulması gerektiğini vurguladı. Memleket

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?