Bellona Kayseri, hazırlıklarını sürdürüyor

Bellona Kayseri Basketbol ligin 1. haftasında sahasında oynayacağı İzmit Belediyespor maçı hazırlıkları sürdürüyor.

Bellona Kayseri Basketbol ligin 1. haftasında sahasında oynayacağı İzmit Belediyespor maçı hazırlıkları sürdürüyor.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Liginde 2020-2021 sezonu için geri sayım başladı. Ligin ilk maçında Pazar günü sahasında İzmit Belediyespor'u konuk ederek olan sarı kırmızılılar sezona galibiyetle başlamak istiyor. Coach Ayhan Avcı nezaretinde hazırlıklarını günde yaptığı tek antrenman ile sürdüren Bellona Kayseri Basketbol'da eksik bulunmuyor.

4 Ekim Pazar günü Kadir Has Kongre ve Spor Salonunda oynanacak olan Bellona Kayseri Basketbol ile İzmit Belediyespor maçı saat 15.00'de başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Montella: "Islıklanmayı hak ettik ama abartıldı"
İsmail Yüksek mağlubiyet için "Utanç verici" dedi
Uzun saçlarıyla rakiplerine 2 kırmızı kart aldırdı
Berfu Cengiz, Türk Telekom Ankara Open’da şampiyonluğa ulaştı
50 Cent'ten Mayweather'a Sert Sözler: Parası Bitti