"Belletici" olarak görevlendirilen öğretmenlerin ek ders ücretleri artırıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı - Buna göre, yatılı ve pansiyonlu okullarda öğrencilerin yeme, yatma, dinlenme, eğitim öğretim ve b

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanlığınca yatılı ve pansiyonlu okullarda öğrencilerin yeme, yatma, dinlenme, eğitim öğretim ve benzeri hizmetlerinin yürütülmesinde belletici olarak görevlendirilen öğretmenlere ödenen aylık ek ders ücretinin miktarı artırıldı.

"Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar" başlıklı Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla, yatılı ve pansiyonlu okullarda öğrencilerin yeme, yatma, dinlenme, eğitim öğretim ve benzeri hizmetlerinin yürütülmesinde belletici olarak görevlendirilen öğretmenlere ayda ödenecek ek ders ücreti 48 saatten 56 saate çıkarıldı.

Gündem Haberleri

KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu
SOSYAL MEDYANIN YENİ FENOMENİ
Haluk Levent’e Karşılıksız Çek Cezası: 70 Milyon TL