Belediyeler Ankara'da yarışacak

Belediyeler Atletizm Yarışmaları yarın Ankara’da başlayacak

ANKARA (AA) - Belediyeler Atletizm Yarışmaları yarın Ankara’da başlayacak.

Atletizm Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Naili Moran Pisti'nde iki gün sürecek organizasyonun ilk gününde 6'sı kadın, 7'si erkek olmak üzere 13 takım yarışacak.

Organizasyonun ilk gününde Belediyeler Yarışmaları'nda yüksek atlama, cirit atma, uzun atlama, gülle atma, 100, 400, 800 ve 3000 metre de kadın ve erkek, 100 metre engelli kadın, 110 metre engelli erkek kategorilerinde mücadele edilecek.

Yarışmalarda, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Turhal Belediyesi (Tokat), Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Pendik Belediyesi, Ümraniye Belediyesi (İstanbul) ve Kırşehir Belediyesi, kadın takımları ile Turhal Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi (Tokat), Mersin Büyükşehir Belediyesi, EgoSpor (Ankara), Pendik Belediyesi, Kırşehir Belediyesi ve Palandöken Belediyesi (Erzurum) erkek takımları yer alacak.

Öte yandan organizasyon kapsamında bireysel başvuru yapan sporcular da yarın federasyon deneme yarışlarında mücadele edecek.

AA

Spor Haberleri

Sergen Yalçın için imza töreni düzenlenecek
İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi