Belediye şehit ve gazi yakınlarını umreye gönderecek

Görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesinin desteğiyle 137 şehit ve gazi yakını umreye gidecek

DİYARBAKIR (AA) - İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesince, 137 şehit ve gazi yakını umreye gönderilecek.

Kayapınar Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mustafa Kılıç'ın talimatıyla, ilçede yaşayan 137 şehit ve gazi yakını belirli aralıklarla kafileler halinde umreye gidecek.

Kılıç, umreye gidecek 34 kişilik ilk kafilenin kendisini ziyaretinde yaptığı konuşmada, devletin her zaman şehit ve gazi yakınlarının yanında olduğunu belirtti.

Şehit ve gazi yakınlarına değer verdiklerini ifade eden Kılıç, şunları dile getirdi:

"Kutsal yolculuğunuzda, güzel yerleri göreceğiniz için sizleri şimdiden tebrik ediyorum. Bu kutsal ve mübarek yerlere gitmeniz güzel bir olay. İnşallah bu olayı her zaman devam ettiririz. Şehitlerimize ne yapsak azdır."

Kılıç, şehitlerin gözlerini kırpmadan canlarını vatan için verdiğini de vurguladı.

Şehit ve gazi yakınları ziyarette Kılıç'a plaket takdim etti.


AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı