Belediye işçisine son veda

Geçirdiği iş kazası sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybeden belediye işçisi düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Geçirdiği iş kazası sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybeden belediye işçisi düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Giresun'un Şebinkarahisar Belediyesi'nde kademe görevlisi olarak çalışan Cafer Şensoy, belediyeye ait iş makinesini tamir etmeye çalıştığı sırada kaza sonucu yaralandı. Yaralı olarak Giresun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Belediye işçisi Şensoy, Giresun Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Şensoy için görev yaptığı Şebinkarahisar Belediyesi önünde Belediye Başkanı Şahin Yılancı ve mesai arkadaşlarının ve vatandaşların katılımıyla bir tören düzenlendi. Düzenlenen törenin ardından öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kavaklar Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Konya merkezli ünlü markanın aracı Isparta'da kaza yaptı.
Ünlülerden 11'i adliyeye sevk edildi
18 YAŞINDAKİ GENÇ YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
Yıllardır yapımı tamamlanmayan inşaatta erkek cesedi bulundu
İmamoğlu Davasında Sürpriz Gelişme: 9 Sanık Hakkında Tahliye Kararı!