Belçika'da otobüsün altına saklanan sığınmacı ezilerek hayatını kaybetti

Belçika'dan İngiltere'ye gidecek yolcu otobüsünün altına saklanan sığınmacı, ezilerek yaşamını yitirdi

BRÜKSEL (AA) - Belçika'nın başkenti Brüksel'den İngiltere'ye hareket eden yolcu otobüsünün altına gizlenen sığınmacı ezilerek hayatını kaybetti.

Belçika'nın Flamanca yayın yapan De Morgen gazetesinin haberine göre, 20 yaşında Gineli sığınmacı İngiltere'ye geçmek için Brüksel Kuzey Tren İstasyonu'ndan İngiltere'ye gidecek yolcu otobüsünün altına saklandı.

Otobüs hareket halindeyken karşı istikametten gelen bir araç şoförü, sığınmacının ayaklarını fark etti. Yapılan uyarı üzerine otobüs şoförü, Brüksel sınırında aracı durdurdu. Şoför, aracın durmasıyla, saklandığı bölümde sıkışarak can veren sığınmacının parçalanmış bedenini buldu.

Olayın ardından bölgeye polis, itfaiye ve ilk yardım ekipleri gönderildi. Ekipler, sığınmacının bedenine ulaşmak için otobüsün alt aksamını parçalara ayırmak zorunda kaldı.

Savcılık otobüs şoförünün ifadesini aldı ve sığınmacının vücudu üzerinde otopsi yapılmasını talep etti.




AA

Gündem Haberleri

Ruhsatlı Silahlara Çelik Kasa Zorunluluğu Geliyor
Aile danışmanlığı merkezlerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete’de
Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN