Bedava halı kampanyası izdihama yol açtı

Aksaray'da bir mağazanın açılışa özel özel sunduğu "İlk 68 kişiye halı, 382 kişiye paspas" kampanyasından yararlanmak isteyenler izdihama yol açtı, bazı kişiler ezilme tehlikesi yaşadı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir halı mağazasının açılışa özel sunduğu, "İlk 68 kişiye halı, 382 kişiye paspas" kampanyasından yararlanmak isteyenler izdihama yol açtı.

Kent merkezindeki bir alışveriş merkezinde yer alan mağazanın açılıştan günler önce halı hediye edileceğini duyurması üzerine vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren alışveriş merkezinin önünde toplandı.

Kapıların açılmasıyla içeriye girmeye çalışan vatandaşlar, izdihama neden oldu. Bazı kişiler ezilme tehlikesi geçirirken, mağaza içerisinde de ücretsiz halı almak isteyenler arasında tartışma çıktı.

Tartışma, görevlilerin müdahalesi ile büyümeden önlendi.

Mağaza sahibi Hakan Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampanyayı günler öncesinde duyurdukları için yoğunluğun yaşandığını belirterek, "Açılışımız çok yoğun gerçekleşti. Bu kadar yoğunluk beklemiyorduk." diye konuştu.

AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!