Bayrampaşa’da İBB tarafından yapılan köprü bakımsızlık nedeniyle tehlike saçıyor

Bayrampaşa'da İBB tarafından yapılan köprüden bakımsızlık nedeniyle düşen beton bloklar araç ve vatandaşlar açısından tehlike oluşturuyor.

Bayrampaşa'da İBB tarafından yapılan köprüden bakımsızlık nedeniyle düşen beton bloklar araç ve vatandaşlar açısından tehlike oluşturuyor. Köprüdeki kolon ve kirişlerden beton parçaları düşerken, vatandaşlar önlem alınmasını istedi.

Bayrampaşa Esenler Caddesi üzerinde bulunan ve İBB tarafından yapılan köprünün üzerinden her gün çok sayıda araç geçiyor. Köprüdeki bakımsızlık yol üzerinde araç ve vatandaşları korkutmaya başladı. Köprünün eskimesiyle birlikte zaman içinde kolonlardaki beton bloklar düşmeye başladı. Özellikle köprünün altından geçen araç ve yayalar için bu durum tehlike saçıyor. Kolon ve kirişlerin dökülmesi üzerine köprünün etrafı önlem olarak demir çitlerle çevrildi. Köprüde paslı demirlerin ortaya çıktığı görüldü.

"Tehlike saçıyor"

Cahit Öztürk köprüde önlem alınması gerektiğini belirterek, "Köprüde çatlaklar ve döküntüler var yapılsa daha iyi olur kafamıza taş düşebilir tehlike oluşturuyor, bunun giderilmesi daha iyi olur yetkililer oralı olmuyor, birinin ölmesi mi gerekiyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Nurdan Eriş'in Haluk Levent İtirafı: Beni Kullandı!
İnşaatta merdivenlerden düşen işçi hayatını kaybetti
İlişkiye girdiği kadını öldürüp, çantasını aldı
Denizde hareketsiz bulunan kişi, hastanede hayatını kaybetti
Alanya’da otomobilin çarptığı 16 yaşındaki kız hayatını kaybetti