Bayramın 1.günü canlı hayvan pazarında hareketlilik sürüyor

Kurban Bayramı'nın 1. gününde Malatya'da canlı hayvan pazarında hareketlilik devam ediyor.

Kurban Bayramı'nın 1. gününde Malatya'da canlı hayvan pazarında hareketlilik devam ediyor.

Deprem bölgesi Malatya'da Kurban Bayramı'nın 1. gününde Malatya Büyükşehir Belediyesi Canlı hayvan pazarında hareketlilik sürüyor. Birçok vatandaş bugün pazara girerek kurbanlık alıp kesimhaneye götürüyor. Arefe gününe göre bugün hareketliliğin biraz daha az olduğunu söyleyen yetiştiriciler bayramın 3. gününe kadar ellerindeki kurbanlıkların satılmasını ümit ediyor.

Fiyatlar noktasında geçen yıla oranla kurbanlıkların iyi fiyata gittiğini belirten yetiştiriciler, maliyetlerin artması ile hayvanların da fiyatının yükseldiğini söylediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Akşehir ve Sultandağı'nda Rekor Kiraz Rekoltesi Fiyatları Düşürdü
ALTIN FİYATLARININ SIRRI ORTAYA ÇIKTI
TÜVTÜRK'TEN SÜRÜCÜLERE UYARI
ALTIN FİYATLARI YÜKSELİŞE GEÇTİ
Ticaret Bakanlığı 4 bin 704 firmayı denetledi: 8 milyon lira ceza kesildi