Bayramda merhum liderler unutulmadı

Bayramı Ankara'da geçiren MHP lideri Bahçeli'nin ilk adresi MHP eski lideri Türkeş'in mezarını ziyaret etmek oldu

Bayramı Ankara'da geçiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazını Gazi Merkez Camisi'nde kıldı.

Namazın ardından camide bazı vatandaşlarla bayramlaşan Bahçeli, daha sonra eski MHP Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

Türkeş'in mezarı başında partililerle dua eden Bahçeli, karanfiller koyduğu mezarı suladı.

Mezarın başında nöbet tutanların bulunduğu kulübede bir süre kalan Bahçeli, partililerle bayramlaştıktan sonra buradan ayrıldı.

BBP'LİLER YAZICIOĞLU'NUN KABRİNDE

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Başkanlık Divanı üyeleriyle Tacettin Dergahı Sultan Camii'nde bayram namazını kıldıktan sonra merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti.

Destici ile partililerin bayram namazı ve Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaretine, eski BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu da katıldı.



 

Politika Haberleri

GÜNEYDEN GELEN KONYA'YA GİRMEYECEK
YURT DIŞINDAN 714 SUÇLU İADE EDİLDİ
Milli Elektrikli Trende Seri Üretim Başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Newsweek'e Küresel Diplomasi Mesajları
Hazar Denizi'nde 12 asker şehit oldu: Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı