Bayraklı’nın kursiyerlerinden yıl sonu sergisi

Bayraklı Belediyesinin resim kursiyerleri, yıl boyunca çizdikleri resimleri "Bir kalp bir renk" resim sergisinde beğeniye sundu.

Bayraklı Belediyesinin resim kursiyerleri, yıl boyunca çizdikleri resimleri "Bir kalp bir renk" resim sergisinde beğeniye sundu. 33 kursiyerin yağlı boya çalışmalarının sunulduğu yıl sonu sergisi, ziyaretçilerden tam not aldı.

Bayraklı Belediyesinin resim kursiyerleri, "Bir kalp bir renk" adlı yıl sonu sergisinde, kurslarda yıl boyunca çizdikleri resimleri sergiledi. 75'inci Yıl Kültür Merkezi ile Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezindeki kursiyerler, açtıkları sergide hünerlerini beğeniye sundu. 33 kursiyerin imzasını taşıyan yağlı boya resimleri ziyaretçilerden tam not aldı. Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde 76 eserin görücüye çıktığı sergi, 11 Aralık akşamına kadar gezilebilecek.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kültür-sanat kurslarıyla her yıl yüzlerce vatandaşın yeteneğinin keşfedildiğini, yeni beceriler kazandığını ifade ederek, "Yıl sonunda açtıkları sergilerde de ne kadar başarılı olduklarını gözler önüne sererek, bizi mutlu ediyorlar. Bu çerçevede açılan resim sergisinde emeği olan tüm kursiyerlerimizi ve eğitmenlerini kutluyorum. Pazar günü akşamına kadar ilgilenen herkesi de kursiyerlerimizin eserlerini ziyaret etmeye bekliyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Kocaeli Konya'nın Nasrettin hocasıyla geleceğini yetiştiriyor
Fatih'in Gizli Hazinesinde Heyecanlandıran Keşif
VAHŞİ DOĞA KAMPÜSTE
Türkiye’nin 61’inci havalimanı Trabzon’a yapılıyor
Amharca dilinde kaleme alınmış tarihi eser Etiyopya’ya iade edildi