Bayer Leverkusenli Chicharito sakatlandı

- Bundesliga ekibinin golcüsü, evindeki merdivenlerden düşerek sağ elini çatlattı


İSTANBUL (AA) - Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen golcü Javier "Chicharito" Hernandez, evindeki merdivenlerden düşerek sağ elini çatlattı.

Bayer Leverkusen Kulübünden yapılan açıklamada, 28 yaşındaki Meksikalı futbolcunun dün gece evindeki merdivenlerden düşerek sağ elini çatlattığı belirtildi. Golcü futbolcunun Merheim Hastanesinde ameliyat edildiği kaydedildi.

Açıklamada, Chicharito'nun iki hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Öte yandan, Bayer Leverkusen'in kaptanı Alman Lars Bender'in de 2016 Rio Olimpiyatları kapsamında Brezilya ile oynanan final maçında sakatlandığı ve iki hafta forma giyemeyeceği duyuruldu.

Türk futbolcular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın da forma giydiği Bayer Leverkusen, Bundesliga'nın ilk haftasında, 27 Ağustos'ta Borussia Mönchengladbach ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

AA

Spor Haberleri

TFF'den İlk Hafta Raporu: Konyaspor Aklandı
Fenerbahçe-Konyaspor maçının hakemi belli oldu
ROBERTO CARLOS MÜSLÜMAN MI OLDU?
Fenerbahçe, Konyaspor hazırlıklarına ara vermeden başladı
Karakartallar'ın Haklarını Alan Kulübün Yeni İsmi Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Oldu