Bayburt merkezli uyuşturucu operasyonu

Bayburt ve Erzurum'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı- Ekiplerin arama yaptığı bir evdeki şüpheli, uyuşturucuyu gizlemek için yutmaya çalıştı

BAYBURT (AA) - Bayburt merkezli 2 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli yakalandı.

Kentte uyuşturucu satışının engellenmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 2 aylık teknik ve fiziki takibin ardından çalışma başlattı.

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonda ekipler, Bayburt ve Erzurum'da önceden belirlenen 8 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda haklarında gözaltı kararı bulunan ve aralarında kadınlarında olduğu 9 şüpheliden 7'si gözaltına alındı.

Polis ekipleri, şüphelilerden M.T'nin, Veysel Mahallesi'ndeki adresinde arama yaptığı sırada jelatinli haldeki uyuşturucu maddeyi kendilerinden ve ailesinden saklamak amacıyla yutmaya çalıştığını fark etti.

Polis, yoğun çaba göstererek M.T'nin ağzındaki uyuşturucu maddeyi çıkarmayı başardı. Bu sırada şüphelinin ailesi, uyuşturucu kullandığından habersiz oldukları çocuklarına tepki gösterdi.

Hakkında gözaltı kararı bulunan diğer 2 şüphelinin ise başka suçlardan cezaevinde tutuklu oldukları öğrenildi.

Adreslerde yapılan aramalarda bir miktar esrar ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!