Bayan öğretmen, aracıyla dereye uçtu, emniyet kemeri kurtardı

Bursa'da Timsah Arena stadı çevresinde seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden bayan öğretmen, aracıyla dereye uçtu.

Bursa'da Timsah Arena stadı çevresinde seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden bayan öğretmen, aracıyla dereye uçtu. Emniyet kemeri ve hava yastığı sayesinde ölümden kurtulan öğretmen 112, itfaiye ve polis ekiplerince kurtarıldı.

Kaza sabah saatlerinde Sedat 3 köprüsü yakınlarında meydana geldi. Tophane Meslek Lisesi'nde öğretmenlik yapan Esma T. aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracıyla Nilüfer Çayı'na uçan Esma T. yaralandı. Olay yerine hemen 112, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Emniyet kemeri takılı olduğu ve hava yastığı açıldığı için kazayı yaralı atlatan Esma T. ekiplerin yardımıyla çıkarılıp ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KUYUMCUYA SİLAHLI SALDIRI
Aksaray'da Tefecilik Operasyonu: 11 Milyon Liralık Vurgun!
KONYA YOLUNDA FECİ KAZA
Genç motosiklet eğitmeni kazada hayatını kaybetti
Kırmızı bülten ve ulusal seviyede aranan 54 suçlu Türkiye’ye iade edildi