Batuhan Karadeniz, Şanlıurfaspor'da

- Sarı-yeşilli kulüp, Batuhan Karadeniz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı


ŞANLIURFA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz'i transfer etti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, sarı-yeşilli ekibin önceki gün prensipte anlaşma sağladığı 25 yaşındaki Batuhan Karadeniz, törenle 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Törenin ardından 1,92 metre boyundaki forvet, takımla ilk idmanına çıktı.

İmza törenine kulüp başkanı İsmail Bağıban, kulüp ikinci başkanı Emin Yetim, transfer komitesinden sorumlu yöneticiler Giray Küçük, Mehmet Büyükfırat ve İbrahim Demirkan katıldı.

Daha önce aralarında Beşiktaş ve Trabzonspor'un da bulunduğu Süper Lig takımlarında forma giyen Batuhan Karadeniz, son olarak İsviçre'nin Saint Galen takımında oynamıştı. Toplam 80 golü bulunan Batuhan Karadeniz, kariyerinde ilk kez 1. Lig'de forma giyecek.




AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor