Batmanlı futbolcu kızlar, bölge şampiyonu oldu

Batmanlı sporcular, Siirt'te katıldıkları Anadolu Yıldızlar Ligi kız futbol müsabakalarından şampiyon olarak döndü.

Batmanlı sporcular, Siirt'te katıldıkları Anadolu Yıldızlar Ligi kız futbol müsabakalarından şampiyon olarak döndü.

Batman'ı temsil eden Toki Kazım Karabekir Ortaokulu kız futbol takımı, bölge şampiyonu oldu. Takım, Muş'ta yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı. Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Çiftçi, maddi ve manevi katkılarından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk'e, Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren'e, Levent Tan'a, Okul Müdürü Yılmaz Ayaz'a ve altyapı futbol antrenörü Mehmet Kalkan'a teşekkür etti.

Çiftçi, "Amacımız Türkiye şampiyonu olarak ilimiz en iyi bir şekilde temsil etmektir. Bunun için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İçişleri Bakanlığı’ndan Milli Takım’a destek klibi
Caner Erkin, profesyonel futbol kariyerini noktaladı
İsmail Kartal istedi o geliyor
13 yıllık beraberlik sona erdi! Efecan Karaca Alanyaspor'da değil
Fenerbahçe’de İsmail Kartal Dönemi: Yuvaya 4. Kez Dönüş