Batman'da terör saldırısı

- Terör örgütü PKK mensuplarınca polis merkezine atılmak istenen el yapımı patlayıcının isabet ettiği park halindeki bir otomobilde hasar oluştu- Kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı

BATMAN (AA) - Batman'da terör örgütü PKK mensupları tarafından polis merkezine atılmak istenen el yapımı patlayıcının isabet ettiği otomobil hasar gördü.

Alınan bilgiye göre, teröristler, Huzur Mahallesi 505. Sokak'taki İluh Şehit Özkan Kocaer Polis Merkezi'ne el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlemek istedi.

Atılan patlayıcı, polis merkezi önünde bir vatandaşa ait park halindeki 45 DV 432 plakalı otomobile isabet etti, araçta hasar meydana geldi.

Olay sonrasında bölgeye sevk edilen özel harekat polisi ve jandarma ekipleri, teröristleri yakalanması için operasyon başlattı.




AA

Gündem Haberleri

Yılın en başarılı belediye başkanı seçildi
KONYA'NIN NÜFUSU 1 YILDA KAÇ KİŞİ ARTTI
Sisin altı ve üstü aynı anda böyle görüntülendi
Yurtta Hava Değişiyor! Sağanak, Kar ve Don Kapıda
BEDELİ VATANDAŞA KESİLDİ