Batman'da şehit öğretmen ve askerler için mevlid-i şerif okutuldu

Türk Kızılayı tarafından, Kadir Gecesi dolayısıyla, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ve şehit askerler için mevlid-i şerif okutuldu

BATMAN (AA) - Batman'da Kadir Gecesi dolayısı ile Şevket Başak Camisi'nde program düzenlendi.

Program öncesi Türk Kızılayı Batman Şubesi tarafından, Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın için mevlit okutuldu.

Camiye gelen vatandaşlar okunan mevlid-i şerifin ardından namaz kıldı, şehitler için dua etti.

AA muhabirine açıklamada bulunan Türk Kızılayı Batman Şubesi Başkanı Ali Tezdiğ, "Bu vatanın kanlarıyla sulandığı şehitlerimizi asla ve asla unutmayacağız. Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesinde Kozluk ilçemizdeki terör saldırısında şehit düşen Aybüke öğretmen ve şehit askerlerimiz için mevlit okuttuk." dedi.

Türk Kızılayına şehitler için mevlit okuttuğu için teşekkür eden vatandaşlar da dua etti, namaz kıldı.

AA

Gündem Haberleri

KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu
SOSYAL MEDYANIN YENİ FENOMENİ
Haluk Levent’e Karşılıksız Çek Cezası: 70 Milyon TL