Batman’da iniş esnasında THY uçağına kuş çarptı

Batman Havalimanına iniş sırasında uçağın kanadına kuş çarptı. Sorunsuz inişin ardından uçağın bir sonraki seferi 40 dakika rötarlı gerçekleşti.

Batman Havalimanına iniş sırasında uçağın kanadına kuş çarptı. Sorunsuz inişin ardından uçağın bir sonraki seferi 40 dakika rötarlı gerçekleşti.

İstanbul-Batman seferi yapan TK2682 sayılı Türk Hava Yolları'na ait uçağın, Batman Havalimanına inişi sırasında kanadına kuş çarptı. Sorunsuz inişin ardından yolcular, uçaktan tahliye edildi ve sonraki uçuş için inceleme yapıldı. Yapılan incelemelerin ardından uçuşa engel bir sorun olmadığı bildirildi. Uçak bir sonraki seferini 40 dakika rötarlı gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

GOSB'da açıklandı: Fikri iyi olan teşviği de desteği de koparacak
ChatGPT Karikatür Trendi Büyüyor: Uzmanlardan Kişisel Veri Uyarısı
ODTÜ’de insansı robotlar geliştirildi, mikroroverlar Ay yolunda
WHATSAPP'A PARALI ABONELİK GELİYOR
AKINCI TİHA'DAN TAM İSABET