Batman’da badminton grup müsabakaları sona erdi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonuyla gerçekleşen Badminton Yıldızlar Analig Grup müsabakaları sona erdi.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonuyla gerçekleşen Badminton Yıldızlar Analig Grup müsabakaları sona erdi.

Batman 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanan Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar Sezonu Badminton Grup Müsabakaları, 4 gün sürdü. Grup müsabakalarına Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Kilis, Hakkâri, Gaziantep, Siirt ve Şanlıurfa illerinden toplamda 100 kız ve erkek sporcu katılım sağladı.

Kategorisinde dereceye giren iller, Türkiye Badminton Analig finallerine yükseldi. Katılım sağlayan ve dereceye giren bütün takımları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, farklı branşlarda grup ve final müsabakalarına ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İçişleri Bakanlığı’ndan Milli Takım’a destek klibi
Caner Erkin, profesyonel futbol kariyerini noktaladı
İsmail Kartal istedi o geliyor
13 yıllık beraberlik sona erdi! Efecan Karaca Alanyaspor'da değil
Fenerbahçe’de İsmail Kartal Dönemi: Yuvaya 4. Kez Dönüş