Batı Akdeniz için "tipi" uyarısı

Antalya ve Isparta'nın bazı ilçelerinde kar yağışının zaman zaman kuvvetli rüzgar ile birlikte tipi şeklinde etkili olabileceği uyarısında bulunuldu

ANTALYA (AA) - Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde görülecek karın, bazı yerlerde tipi şeklinde etkili olmasının beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bölgenin iç kesimlerinde bu geceden itibaren görülecek yağışın Antalya'nın İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçeleri ile Isparta'nın Sütçüler, Yenişarbademli ve Aksu ilçelerinde zaman zaman kuvvetli rüzgar ile birlikte tipi şeklinde etkili olmasının beklendiği kaydedildi.

Olumsuz havanın perşembe günü saat 23.00'e kadar etkili olmasının beklendiği de belirtildi.

Açıklamada, Akdeniz'i İç Anadolu'ya bağlayan yollarda (Akseki-Alacabel Geçidi) oluşacak aksamalar başta olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililer ve vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği uyarısında bulunuldu.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi