Basketbolda hazırlık maçı

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2016 FIBA Olimpiyat Elemeleri kapsamında Nijerya ile yaptığı ikinci hazırlık maçını 67-56 kazandı


İSTANBUL (AA) - A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2016 FIBA Olimpiyat Elemeleri kapsamındaki ikinci hazırlık maçında Nijerya'yı 67-56 yendi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk 5 dakikasını 11-6 önde geçen milliler, özellikle pota altında Nevriye ve Sanders ikilisinin sayılarıyla kontrolü eline aldı ve ilk çeyreği 22-10 önde tamamladı. İkinci periyotta rakibinin top kayıplarını iyi değerlendiren ve 15. dakikada 37-17'lik skorla 20 sayılık farkı yakalayan ay-yıldızlı ekip, devre sonunda da soyunma odasına 45-23 üstün girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren A Milli Kadın Takımı, üçüncü periyotunu 57-35 önde tamamladığı mücadeleden 67-56 galibiyetle ayrıldı.

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda Lara Sanders 11, Tuğçe Canıtez ve Nevriye Yılmaz dokuzar sayı kaydetti.

Nijerya'da ise en skorer oyuncu 12 sayı ile Uju Ugoka oldu.

Ay-yıldızlılar, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda dün oynanan ilk maçı da 68-56'lık skorla kazanmıştı.

AA

Spor Haberleri

BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te
Trendyol Süper Lig’de 15. hafta maçları
Kazımcan’ın gözüne çakmak atan taraftar yakalandı