Basketbol: Hazırlık maçı

- Real Madrid: 142 - Oklahoma City Thunder: 137


MADRİD (AA) - İspanya temsilcisi Real Madrid, normal süresi 126-126 biten hazırlık maçında Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Oklahoma City Thunder'ı 142-137 mağlup etti.

Başkent Madrid'deki Barclaycard Center'da oynanan karşılaşmaya üstün başlayan Oklahoma City Thunder, ilk periyodu 35-22, ilk yarıyı da 65-50 önde tamamladı. Üçüncü çeyreğe etkili savunmayla başlayan Real Madrid, farkı 8 sayıya düşürmeyi başardı ve bu periyodu 95-87 geride bitirdi. Karşılaşmanın son çeyreğinde de iyi savunma yapan Real Madrid, farkı son 4 saniyede 5 sayıya kadar indirdi. Real Madrid'den Sergio LLull, son saniye üçlüğüyle skoru 126-126'ya getirdi ve müsabaka uzatmaya gitti.

Uzatma dakikalarında isabetli atışlar bulan Real Madrid, karşılaşmayı 142-137 kazandı.

Karşılaşmanın en skorer ismi Oklahoma City Thunder takımından 34 sayıyla Victor Oladipo olurken, 26 dakika 38 saniye oyunda kalan milli basketbolcu Ersan İlyasova, 11 sayı üretti.


AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te