Basketbol: Hazırlık maçı

- Galatasaray Odeabank, Khimki'yi iki uzatma sonunda 85-83 yendi


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, Rusya'daki yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Galatasaray Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sarı-kırmızılı takım, buradaki son hazırlık maçında Rus temsilcisi Khimki'yi iki uzatma sonunda 85-83 yendi.

Maçın ilk çeyreğinde Khimki, 22-21 üstünlük yakaladı. Galatasaray Odeabank, soyunma odasına 34-33 geride gittiği karşılaşmanın 3. periyodunda da denge kurmakta zorlandı ve bu periyot yine 49-47 Rus ekibinin üstünlüğüyle geçildi. Mücadelenin normal süresi 67-67 beraberlikle tamamlandı.

Sarı-kırmızılılar, ilk uzatma bölümü de 79-79 beraberlikle geçilen karşılaşmada ikinci uzatmada rakibini 85-83 mağlup etti.

Rusya'daki hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray Odeabank, AEK ile 28 Eylül Çarşamba günü yapacağı maç için Yunanistan'a geçti.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te