Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

Muratbey Uşak, 2. ön eleme turu rövanşında yarın deplasmanda Romanya ekibi Cluj Napoca ile karşılaşacak


UŞAK (AA) - Muratbey Uşak Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında yarın deplasmanda Romanya'nın Cluj Napoca takımıyla karşı karşıya gelecek.

Bu sezon ilk kez düzenlenen organizasyonda gruplara kalmak isteyen Uşak temsilcisi, ilk maçta 93-90 yendiği Cluj Napoca ile yarın TSİ 20.00'de Cluj'daki Polivalental Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Rakibini mağlup etmesi ya da 3 sayının altında farkla yenilmesi halinde gruplara kalacak Muratbey Uşak, C Grubu'nda ASVEL (Fransa), EWE Baskets (Almanya), PAOK (Yunanistan), Neptunas (Litvanya), Rosa Radom (Polonya), Ventspils (Letonya) ve Openjobmetis Varese (İtalya) ile mücadele edecek.

Türk temsilcisi, rakibine elenmesi halinde yoluna Gaziantep Basket'in de yer aldığı FIBA Avrupa Kupası G Grubu'nda devam edecek.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor