Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi

- Fenerbahçe'nin de yer alacağı Dörtlü Final, UMMC Ekaterinburg'un ev sahipliğinde Rusya'da düzenlenecek


İSTANBUL (AA) - Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali, UMMC Ekaterinburg'un ev sahipliğinde Rusya'da gerçekleştirilecek.

FIBA'dan yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe'nin yanı sıra Rusya'dan UMMC Ekaterinburg ve Dinamo Kursk ile Çekya'dan USK Prag'ın mücadele edeceği 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali, 14-16 Nisan'da Ekaterinburg kentinde oynanacak.

14 Nisan'daki yarı finallerde Fenerbahçe ile ev sahibi UMMC Ekaterinburg ve Dinamo Kursk ile USK Prag karşılaşacak. 16 Nisan'da ise üçüncülük ve final maçı yapılacak.

Arka arkaya 6. kez FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde son 4'e kalmayı başaran Fenerbahçe, son 5 sezonda iki 2'ncilik, bir 3'üncülük ve iki 4'üncülük elde etti.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig’de derbi haftası! Lider Galatasaray farkı korudu
Hayri Çavuşoğlu Hakkındaki Bahis İddiaları Çöktü: PFDK “Ceza Verilmesine Yer Yok” Kararı Verdi
Cimbom çeyrek final istiyor! Konuk Liverpool
Werner Lorant'ın yardımcılığını yapmıştı! Engin Fırat hayatını kaybetti
Fenerbahçe'den Samsunspor'a Sert Yanıt